dijous, 21 de maig del 2009

Visualització dels vídeos de Dret Processal

Bones a tots i totes,
Com ja segurament sabreu, al Campus Virtual, a l'apartat de Dret Processal I, el Professor ens va penjar dues gravacions audiovisuals, corresponents a una Audiència Prèvia i a un acta de judici (mercantil), respectivament. Doncs bé, per veure aquests vídeos es requereix que l'ordinador des d'on l'intenteu visualitzar estigui equipat amb el codec DVIX; ho diem perquè alguns ordinadors (el meu, sense anar més lluny) no el porten integrat, i us pot passar que quan obriu cada vídeo pugueu escoltar el so però no veure la imatge. Si aquest és el vostre cas, per visualitzar les gravacions només cal que us baixeu el Codec, i l'instal·leu. El podeu baixar només fent clic AQUÍ. Una vegada el tingueu, baixat, l'instal·leu, és a dir, simplement l'obriu (perquè és un arxiu autoexecutable) i llestos: ja podeu obrir de nou el vídeo de processal amb qualsevol reproductor (Winamp, Mediaplayer, Realplayer, etc.) i, en teoria, ja podreu visualitzar imatge i sentir el so.
Nota Important: el Codec funciona amb Windows (XP, Vista, o el que sigui); desconec si el problema es pot donar amb sistema MAC o Linux. Si teniu algun problema amb aquests sistemes feu-ho saber, i miraríem d'arreglar-ho, ok?
Per qualsevol cosa que us passi, o simplement, si tot això que aquí es proposa no funciona, feu-ho saber fent comentaris a aquest propi post.
Res més. Sort amb la instal·lació, si és el cas, i si no hi ha res més de nou, sort també pels exàmens que vénen.

Fauria