dimecres, 17 de desembre del 2008

SOPAR DE NADAL 08

Wola a tots!!

Com va això de financer? Apasionant oi? Res, aprofito el blog per comunicar-vos que avui uns pocs que estavem a classe hem comentat la possibilitat de celebrar un sopar de nadal com ja fa anys que estem fent. El principal problema ja el sabem i serà organitzar-se, sobretot tenint en compte que som dimecres i a sobre divendres tenim examen...Serem molt llestos fent dos carreres però l'organització no és precisament un dels nostres forts!
Hem comentat que pel divendres realment és molt just, sobretot tenint en compte la poca gent que ve a classe aquests dies (cosa lògica). Així que hem comentat que estaria bé fer un sopar dimarts a la nit. I després, per a què determinades persones puguin complir les promeses que van fer en l'últim dinar, podriem passar-nos per un karaoke, ja que dimarts nit sortir de festa pot ser una mica complicat!
Doncs res, restem oberts a diferents opcions, inclosa la possibilitat de canvi de dies.
He pensat que el millor que es pot fer és que si veieu això contesteu amb un mail al mail de classe dient si podeu o no(Xk imagino que serà dificil parlar-ho a classe). A! I també deixant comentaris aquí mateix aquells que podeu!

K vagi bé!