dimarts, 30 de setembre del 2008

VIATGE DE FI DE CARRERA

Avui hem començat un nou curs… 5è d'ADE+DRET, els anys han anat passant i ens trobem pràcticament a la recta final dels nostres estudis universitaris. Encara ens queden dos anys per compartir plegats aventures i anècdotes però aquest fet no ens impedeix començar a planificar amb tota calma i tranquil·litat el “tradicional” viatge de final de curs.

Les presses no són bones conselleres i si esperem a l'últim moment, ens podem precipitar i errar en el plantejament i l'organització del viatge. Per tant, a través del present escrit voldríem comunicar a tota la classe la voluntat d'un grup de companys i companyes per començar a treballar en aquesta matèria.

Segurament, el primer que ens vindrà el cap, serà la incògnita del destí, un aspecte important però ara per ara potser cal que prioritzem l'organització d'activitats per poder recaptar diners i ajornar aquesta decisió fins d'aquí uns mesos.

Hi ha molts aspectes a considerar i que no es poden abordar en un escrit al bloc. Precisament per aquest fet hem pensat en convocar una reunió per intercanviar impressions, idees i opinions sobre l'organització del viatge de final de curs.

Som conscients que cercar una data i una hora que ens vagi bé a tots plegats és un xic complicat, així que inicialment proposem el dilluns 6 d'octubre al finalitzar la classe de Direcció Financera, aula 16 de la Facultat de CC Econòmiques a les 14.30.